DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Kolem dokola Košeticka 2019

 Kolem dokola Košeticka 2019

Fotky a videa z podařené akce:

https://www.youtube.com/watch?v=Gft1GZSf5HY

Dominátor:

https://www.youtube.com/watch?v=w6834QBWpJ0&t=103s

Kapela Galaxie:

http://www.kosetice.cz/kolem%2Ddokola%2Dkoseticka%2D2019/gs-1138/p1=2872

Fotky najdete na: http://www.kosetice.cz/kolem%2Ddokola%2Dkoseticka%2D2019/gs-1138/p1=2872

!!!PÁRTY S DOMINIKEM!!!

Na letošní Kolem dokola Košeticka zavítá i jeden speciální host. Tím není nikdo jiný než hokejová legenda a naganský fantom Dominik Hašek!!!

Jeho firma Smarty připraví od odpoledních hodin v Chýstovicích koktejl bar, který bude všem účastníkův k dispozici až do večera. Sám Dominik Hašek pak bude asistovat při losování a předávání cen a zároveň se zúčastní i večerní zábavy. Jako speciální cenu budete moci vyhrát podepsaný dres tohoto hokejového velikána. Tak neváhejte a přijďte😉.

 

 

Milí kamarádi, známí a sousedé, i vy přeshraniční!

Rok se srokem sešel a my si Vás opět dovolujeme pozvat na 4. ročník cyklo turistické akce „KOLEM DOKOLA KOŠETICKA“, která se bude konat vsobotu 31. 8. 2019 od 9:00 do 17:00 hod. Budeme rádi, pokud si uděláte čas, vezmete celou svojí rodinu, babičku, dědu, kamarády nebo sousedy a strávíte snámi příjemný den. Vyberte si trasu a projděte se, proběhněte nebo projeďte na kole nebo vkočárku se svými blízkými. Zaručujeme dobré jídlo a pití, příjemnou společnost, pohodovou atmosféru a krásné výhledy na mikroregion Košeticko a nakoukneme i ke Středočechům

NEZÁVODÍME, BAVÍME SE!!!

Aktuality pro letošní ročník:!!!

NÁVŠTĚVA OBSERVATOŘE KOŠETICE !!!Vletošním ročníku se Vám naskýtá jedinečná příležitost navštívit vrámci naší akce i observatoř Košetice. V10:00, v11:00, v 13:00 a v15:00 hod Vás budou čekat zaměstnanci observatoře, provedou Vás zařízením a seznámí sproblematikou při půlhodinové prohlídce.

PRAVIDLO 3 RAZÍTEK (platí pouze pro nejkratší trasu pro malé děti, seniory, kočárky)Aby mohl být účastník zařazen do závěrečného slosování o ceny, MUSÍ mít na startovací kartě razítka minimálně ze tří „občerstvoven“.

Jako vloňském roce se knám připojí i obec Buřenice, kde bude také „občerstvovna“.

Končíme vCHÝSTOVICÍCH na návsi. Závěrečné losování o ceny moderuje Vojta Novotný.Ktanci a poslechu hraje hudební skupina GALAXIE

Akci sponzorsky popořila - mimo jiné - i WSPK Pelhřimov

!!! PÁRTY S DOMINIKEM !!!

To nejlepší na konec.. Zavítá k nám speciální host. Tím není nikdo jiný než hokejová legenda a naganský fantom Dominik Hašek. Bude asistovat při losování a předávání cen a zúčastní se i večerní zábavy. Jako speciální cenu můžete vyhrát podepsaný dres tohoto hokejového velikána. Budete moci ochutnat nápoje míchané ze Smarty Drinků, které vyrábí Haškova firma Smart.Propozice kprůběhu akce „KOLEM DOKOLA KOŠETICKA“

  • Termín konání: 31. 8. 2019 od 9:00 do 17:00 hod.
  • Start akce: vkteroukoli hodinu od 9:00 do 16:00 hod, zkterékoli „občerstvovny“ tzn. zChýstovic, zKřešína, zBuřenic, zKošetic, zOnšova, zMartinic a zChyšné.
  • Konec akce, závěrečné slosován o ceny, taneční zábava: v17:00 hod na návsi vChýstovicích, od 18:00 hraje hudební skupina GALAXIE.
  • 1. Doporučená trasa pro malé děti, seniory, kočárky Košetice Onšov Martinice Chyšná Chýstovice (8,2 km)
  • 2. Doporučená trasa pro pěšíChýstovice -observatoř Košetice Buřenice Košetice Onšov Martinice Chyšná Chýstovice (18,5 km).
  • 3. Doporučená trasa pro cyklo a zdatné turisty: Chýstovice Křešín Blažnov -Kramolín observatoř Košetice Kramolín Buřenice Košetice Onšov Těškovice Hořice Dunice Studený Těškovice Onšov Martinice Chyšná Chýstovice (35,2 km).
  • Cyklonadšenci si mohou prodloužit trasuzHořic směr Dolní Kralovice krásnou stezkou lesem Krčmy Skoranovice Těškovice (48km).
  • Všechny trasy jsou značeny a jsou vedeny mimo hlavní komunikace. Proto je třeba počítat i shorším terénem (lesní, polní cesty, lesní pěšina).
  • Účastníci nemusí projít/projet celou trasu. Mohou si jí zkracovat nebo prodlužovat dle vlastních sil a možností a aktuálních povětrnostních podmínek. Jde pouze o doporučené trasy
  • VKřešíně na hřišti u hasičské zbrojnice, v Buřenicích u kulturního domu, vKošeticích na fotbalovém hřišti, vOnšově vhasičské zbrojnici, vMartinicích vhasičské zbrojnici, vChyšné u koupaliště, v Chýstovicích na návsi budou fungovat „občerstvovny“ snápoji a jídlem (ovoce, sladké a slané pečivo, bramboráky, langoše, steaky, klobásy, atd.), kde se mohou účastníci občerstvit, odpočinout si, popovídat a dostanou zde startovací kartu nebo razítko do startovací karty.
  • Pokud účastník akce (dospělí a děti od 15 let) zaplatí startovné 100,-Kč, obdrží startovací kartu smapkou vyznačených doporučených tras. Vkaždé „občerstvovně“ na Vámi zvolené trase dostanete do startovací karty razítko obce a jeden nápoj zdarma. Další nápoje a jídlo si platí.
  • Pokud účastník nezaplatí startovné, může se účastnit akce, ale nedostane startovací kartu, nepostupuje do závěrečného slosování o ceny a nedostane nápoje na „občerstvovnách“ zdarma. Vše si platí sám.
  • Děti do 15 let neplatí startovné, dostávají svojí startovací kartu a jedno limo na každé „občerstvovně“ zdarma.
  • Do závěrečného slosování o ceny, které proběhne v17:00 hod na návsi v Chýstovicích, postupují pouze vyplněné startovací karty opatřené razítky ze VŠECH „občerstvoven“ nacházející se na Vámi zvolené trati. Výjimka pouze pro malé děti a kočárky (viz. pravidlo 3 razítek).
  • Od 18:00 hod na návsi vChýstovicích hraje ktanci a poslechu hudební skupina GALAXIE. Vstup je zdarma.
  • ÚČASTNÍCI AKCE SOUHLASÍ SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, SPOŘIZOVÁNÍM FOTOGRAFIÍ A VIDEOZÁZNAMU ZA ÚČELEM DOKUMENTACE A PROPAGACE AKCE A JEJICH ZVEŘEJNĚNÍ VMEDIÍCH A NA WEBOVÝCHSTRÁNKÁCH MIKROREGIONU KOŠETICKO.

Statistické údaje z KOLEM DOKOLA KOŠETICKA 2018:

Celkový počet účastníků: 420, kategoriedo 15 let: 117, kategorie od 16-69 let: 294, kategorie 70+: 9.Věkový průměr všech účastníků: 33,5 roku.Startující zKřešína: 42Trasa7,9 nebo 9,1 km: 72 účastníkůzBuřenic: 4118,8 km: 50 účastníkůzKošetic: 23531,7 km: 136 účastníkůzOnšova: 3638,5 km: 162 účastníkůzMartinic: 26zChyšné: 23zChýstovic: 17Atmosféru loňského 3. ročníku si můžete připomenout při videuMichala Březiny na https://www.youtube.com/watch?v=67w3kzYrjHInebo fotografiích Pavla Matějíčka na www.kosetice.cz/kolem%2Ddokola%2Dkoseticka%2D20181130/p1=2793. Děkujeme autorům.

Těšíme se na Vás a doufáme, že nás podpoříte jako vminulých letech svou hojnou účastí.

Spolek přátel mikroregionu Košeticko