DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Kolem dokola Košeticka 2016

 

Foto a video z akce:

https://www.youtube.com/watch?v=jqZiKifo94o

 

 

 

 

Kolem dokola Košeticka 2016

Akce KOLEM DOKOLA KOŠETICKA 2016 se zúčastnilo


 

  Dospělých Dětí
Košetice 190    75
Maritinice 12  
Chyšná 8  
Onšov 16 5
Křešín 3  
Celkem 229 80

7 km absolvovalo 19 účastníků
10 km absolvovalo 75 účastníků
33 km absolvovalo 135 účastníků
Věkový průměr dospělých: 40,25 let
Kategorie 70+: 9 účastníků
Nejstarší účastnice: p. Marie Durasová, Senožaty (81 let) – 10 km.
Děkujeme všem za účast 

 

Příště na shledanou.

Milí kamarádi, známí a sousedé, i vy přeshraniční,
dovolujeme si Vás pozvat na cyklo – turistickou akci „KOLEM DOKOLA KOŠETICKA aneb putování s Poutníkem“, která se bude konat v sobotu 27. 8. 2016 od 10:00 do 17:00 hod. Udělejte si čas a přijďte s námi strávit příjemný den s rodinou, kamarády, známými a sousedy, trochu si protáhnout tělo, dobře se najíst a napít a pobavit se. Zvolte si jednu z doporučených tras po mikroregionu Košeticko a projděte se, proběhněte se nebo se projeďte na kole, koloběžce či v kočárku s rodinou nebo partou známých. Nejde o žádný závod .
Informace k průběhu akce „KOLEM DOKOLA KOŠETICKA aneb putování s Poutníkem“
 Termín konání: 27. 8. 2016 od 10:00 do 17:00 hod.
 Start akce: v kteroukoli hodinu od 10:00 do 16:00 hod, z kterékoli občerstvovny tzn. z fotbalového hřiště v Košeticích, z Křešína, z Chyšné, z Martinic, z Onšova
 Konec akce, závěrečné slosování o ceny, taneční zábava: v 17:00 hod na fotbalovém hřišti v Košeticích
 1. Doporučená trasa pro malé děti, seniory, kočárky – Košetice fotbalové hřiště – obora – letiště – autobusová zastávka Martinice – Martinice – Chyšná – Martinice – Onšov – Košetice fotbalové hřiště (cca 7 km)
 2. Doporučená trasa pro pěší – Košetice fotbalové hřiště – obora – hydrometeorologická stanice - Chyšná – Martinice – Onšov – Košetice fotbalové hřiště (cca 10 km)
 3. Doporučená trasa pro cyklo a zdatné turisty – Košetice fotbalové hřiště - Buřenice – Vyklantice – Svatá Anna – Kramolín – Blažnov – Křešín - Mohelnice – Staré Práchňany - Sudislavice – Malá Paseka – Růžkovy Lhotice - Krčmy – Chyšná – Popovice – Martinice – Onšov – Košetice fotbalové hřiště (cca 30 - 35 km)
 Všechny trasy jsou vedeny mimo hlavní komunikace, proto je třeba počítat i s horším terénem (lesní, polní cesty, lesní pěšina).
 Účastníci nemusí projet/projít celou trasu, mohou si jí zkracovat nebo prodlužovat dle vlastních sil a možností a povětrnostních podmínek. Jde pouze o doporučené trasy .
 V Křešíně v restauraci, v Chyšné u koupaliště, v Martinicích u hasičské zbrojnice, v Onšově u hasičské zbrojnice a na fotbalovém hřišti v Košeticích budou fungovat „občerstvovny“ s nápoji a občerstvením, kde se mohou účastníci občerstvit, odpočinout si, popovídat a dostanou razítko do startovací karty.
 Pokud účastník akce (dospělí a děti od 15 let) zaplatí dobrovolné startovné 100,- Kč, obdrží startovací kartu s mapkou vyznačených doporučených tras. V každé „občerstvovně“ dostane do startovací karty razítko obce a jeden alko nebo nealko nápoj (pivo, limo) zdarma. Další nápoje a občerstvení si platí.
 Pokud účastník nezaplatí startovné, může se účastnit akce, ale nedostane startovací kartu, nepostupuje do závěrečného slosování o ceny a nedostane nápoje v „občerstvovnách“ zdarma, vše si platí sám.
 Děti do 15 let nedostávají startovací kartu a jedno limo mají na každé „občerstvovně“ zdarma.
 Do závěrečného slosování o ceny, které proběhne v 17:00 hod na fotbalovém hřišti v Košeticích, postupují pouze vyplněné startovací karty opatřené razítky ze všech „občestvoven“ nacházející se na Vámi zvolené trase.
 K tanci a poslechu hraje od 18:00 hod na fotbalovém hřišti v Košeticích hudební skupina KAREL A MY. Vstup je zdarma.
 Děti mají k dispozici na fotbalovém hřišti v Košeticích skákací hrad.
Těšíme se na Vás a doufáme, že nás v naší snaze uspořádat další příjemnou akci v rámci mikroregionu Košeticko podpoříte svojí hojnou účastí.
Spolek přátel mikroregionu Košeticko